Husk altid gratis levering på vores produkter Alle priser inklusiv levering
Leveringstiden 1-3 hverdage

0

Nabolevering

Nabolevering - en unik mulighed for dig og dine naboer

Vi har ofte oplevet, at vores fragtmænd leverer til beboere på samme vej og ofte med få dages forskydning. Det udgør en unødig belastning for miljøet, og det vil vi hos Kvalibrænde.dk gerne lave om på.

Derfor har vi i samarbejde med vores fragtmænd udtænkt et nyt leveringskoncept, som både er til gavn for vores kunder, fordi de kan opnå langt større rabatter og til gavn for miljøet, fordi der kan spares mange kilometer på landevejene. Konceptet hedder Nabolevering. Nabolevering går kort og godt ud på, at du og en eller flere naboer kan gå sammen om jeres bestilling. På den måde skal fragtmanden kun køre én gang – som kunder opnår I en betydelig større rabat og sammen sparer vi miljøet.

Med nabolevering vil der være betydelig besparelser at hente, faktisk vil I kunne spare helt op til 235 kr. pr. palle briketter.

For at kunne foretage en bestilling under nabolevering, er der kun to krav, som skal være opfyldt:

1. de personer, der deler en bestilling skal have bopæl på samme vej
2. der må maksimalt være en afstand på 500 meter mellem adresserne, som er angivet på bestillingen

Såfremt disse betingelser er opfyldt, kan I med fordel gøre brug af nabolevering og høste endnu større rabatter.

Sådan gør du – få enkle skridt

1. Først skal i hver især finde ud af, hvilke varer i ønsker at bestille. Udvælg herefter de ønskede produkter i webshoppen. Når alle varer er valgt, klikker du på ”Indkøbskurv”. Her kan du tjekke den samlede bestilling.
2. Klik dernæst på "Nabolevering"
3. Fordel varerne mellem jer og begynd med den person, der gennemfører betalingen. Klik på "Indtast ny adresse", udfyld formularen og klik på "Gem adresse". Processen gentages til alle personer, som indgår i bestillingen er registrerede. Varerne vil nu være fordelt i forhold til adresser og modtagere.
4. Fortsæt herefter til ”Betalingsadresse” nederst på siden – tjek at adressen er korrekt og klik så på "Fortsæt til ordreoversigten". Her vil du få den endelig visning af jeres ordre. Er alt som det skal være, klikker du på ”Gennemfør ordre”, indtaster dine kreditkortinformationer og gennemfører betalingen.

Har du brug for en mere detaljeret trin-for-trin guide, finder du en her.