Alle priser inklusiv levering
Leveringstiden 1-3 hverdage

0

Guide til nabolevering

Nabolevering er simpel. Få skridt og du har sparet på dit varmebudget og samtidig skånet miljøet for unødvendig ekstra transport på landevejen.

 


Video til nabolevering (Klik på billedet for at starte)

Første skridt

Du og dine naboer specificerer hvilke varer I har brug for. Der kan være tale om et miks mellem briketter, brænde og optænding. Når alle behov er samlet, går du ind i vores webshop og bestiller produkterne. Herefter lander du i indkøbskurven, hvor du kan tjekke den samlede bestilling en sidste gang. Hvis alt er som det skal være, trykker du på "Nabolevering".

Eksempel på nabolevering af brænde og briketter


Som du kan se på billedet ovenfor, så har kunden i dette tilfælde valgt 3 x bøgebrænde og 8 paller træbriketter. Da træbriketterne bestilles via nabolevering spares der kr. 150 pr. palle brænde og kr. 205 pr. palle træbriketter. Samlet bliver dette til kr. 2090, som efterfølgende kan fordeles mellem de personer, som deles om bestillingen.


Næste skridt

Næste skridt er at klikke på "Nabolevering"

Mere information til nabolevering trin 2

Nu skal de forskellige modtagere specificeres og produkter fordeles mellem Jer. Start med den person som bestiller dvs. den person, som anvender sit kreditkort til at gennemføre betalingen. Klik på ’Indtast ny adresse’. Herefter kommer der en formular, som du skal udfylde.

trin 3 i leveringsprocessen

 

Når formularen er udfyldt, klik da på "Gem adresse". Processen gentages for hver enkelt af Jer.

Trin 4 i nabo levering

Her kan du se et eksempel på indtastning. Det er her Jens og Kresten, som har bestilt hhv. brænde og briketter og dermed har sparet 1000 pr. person. Når du har indtastetog har fordelt varerne, er du klar til næste skridt.

 
Tredje skridt

Systemet foretager en opsplitning af den samlede bestilling og fordeler den ud på individuelle ordrer dvs. en ordre pr. indtastet adresse, hvor alle får tildelt rabat. Klik herefter på trykker du på "Fortsæt til betalingsadresse" nederst på siden.

fordele ved fælles levering - spar penge på dit brænde og briketter

Herefter præsenteres du for betalingsadressen, som er den adresse, som du indtastede som den første.

Nabolevering-6
mere om leverings priser og tilbud på træpiller og træbriketter


Klik så på "Fortsæt til ordreoversigten". Her får du en sidste oversigt over din ordre, og ved at klikke "Gennemfør ordre" kan du indtaste dine kreditkort informationer og betale for ordren.

Tillykke! Du har nu sparet både din pengepung og miljøet for unødvendige omkostninger!